Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Reakce vedení Moravskoslezského kraje na sebe nenechala dlouho čekat. Umístili ji bez podpisu a bez uvedení zdroje na svůj web viz. odkaz:

http://www.msk.cz/cz/skolstvi/vedeni-moravskoslezskeho-kraje:-za-clankem-o-stehovani-zus-v-orlove-porube-stoji-spekulace-i-neznalost-legislativy-72695/

Co na to říkáte? Zdá se vám reakce adekvátní? Profesionální? Vzhledem k tomu, že jsem řádný Otevřený dopis radním MSK neposílal je toto další hrubý faul, kterého se zřizovatel orlovské ZUŠ dopustil na svých občanech a potažmo i voličích, kteří chtějí jen najít konstruktivní dialog, vedoucí k nalezení společné cesty jak zachránit kulturní dědictví našeho města.

V článku jsem se dopustil jednoho omylu a za to jak jsem již emailem všem radním uvedl náleží omluva. Nedopatřením došlodošlo k záměně ustanovení vyhlášky 54/2005 Sb. o náležitostech konkurzníhořízení a konkurzních komisí dle § 2, odst. 1 a odst. 2, který je příslušnýškolám zřizovaným Krajem.

Za tím ostatním si však stojím! Všechny argumenty, které byly pro likvidaci současného zázemí ZUŠ byly vyvráceny! Na to však nikdo nereaguje.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se týká Čt: Vy nevíte, že tohle všechno jsou objednavateli placené materiály? Jenže to Vám nikdo nepotvrdí, nemyslete si. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Mám s Českou televizí i dobrou zkušenost, takže toto bylo mé první zklamání co se objektivity reportáží týče. Bohužel. :-(

0 0
možnosti
Foto

Koho si na severu Moravy lidé zvolili, ten jim vládne.

0 0
možnosti
Foto

To máte pravdu pane Welsere, bohužel, mnozí lidé si to nedokáži připustit, že je to o volbách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 575x
Patriot města Orlová ,místopředseda hnutí NEZ zakladatel internetového portálu eOrlová, organizátor Ukliďme Česko.

Seznam rubrik