Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J41a89n 74A21b28r17t

16. 3. 2022 15:00

Ad níže, a na to vše si ti lidé vydělali většinou svou prací, ze které odvádějí státu daně a ten tyto finance utrácí na pomoc uprchlíkům. Veškerá pomoc by měla být dobrovolná!!!!!! Postoj Fialvlády, že i kdyby do ČR prchla celá Ukrajina máme povinnost se o ně postarat je zcela zcestný. V ČR se platí daně na záležitosti státu pro vlastní občany. Pokud někdo dá na pomoc uprchlíkům miliardu ze soukromých zdrojů ať je klidně mezi ně rozdělí, ale ne z daní vybraných na území ČR.

Co mne ale nejvíc zaráží je to, že pak vidíte, že autorem je někdo, kdo se před pár dny na Facebooku chlubil novým telefonem za 30 tisíc, dovolenou v zahraničí, značkovými hadry ... že mají v profilovce fotku jak stojí u svého vytuňěného bavoráku apod

Zdroj: https://drozdik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785023";

0 0
možnosti

Zcestný je blábol o tom, že si na vše vydělali lidi vlastní prací. O tom kolik před invazí bylo v ČR státních pojištěnců, na které vydělávali ostatní svoji prací nemá cenu se rozepisovat. O tom placení daní - tedy poctivém placení, nevyvádění majetku a přihlašování všeho taky nemá cenu se rozepisovat a nedělají to jen živnostníci, ale i běžní občané, kteří třeba dlouhodobě na internetu nelegálně prodávají bez živnostenského listu. Taky by se mohlo stát, že by se nabídka služeb státu odvíjela progresivně od zaplacených daní. Kdo platil méně, měl by menší služby v nemocnici, ve škole a na úřadě. Policii a hasiče by si připlatil.

Pak ať si dotyčný stěžuje na Fialvládu a uprchlíky.

0 0
možnosti

Mě také občas zaráží, jak lidé dokáží závidět konzervu darovanou prchajícím před válkou a smrtí, jak dokáží závidět spánek na podlaze přeplněné tělocvičny a to všechno s nově nabytým zájmem o české děti a matky a o drogovou problematiku. Možná za to může zbylá komunistická mentalita, kdy si lidé v zájmu sociální rovnosti záviděli banány.

5 0
možnosti

Takový reálný zážitek... vš kolej, kde se z jednoho patra měly studentky vystěhovat o patro výš, aby se tam mohli ubytovat uprchlíci - většinou matky s dětmi. Studentky sepsaly petici, že se stěhovat odmítají. Sice jsme je označili za krávy, ale teď mne to mrzí, protože máme za chalupou kravín a jeho obyvatelky si takovou urážku nezaslouží.

10 0
možnosti
Foto

A jakého oboru ty studentky byly? Tuším dobře, že humanitního? ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 575x
Patriot města Orlová ,místopředseda hnutí NEZ zakladatel internetového portálu eOrlová, organizátor Ukliďme Česko.

Seznam rubrik