Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Drozdík, váš pohled je naprosto hloupý a školní klasifikací lze označit za nedostatečný.

Tak hezký člověk na nás hledí na fotografii a takové hlouposti z něj lezou.

;-(

0 1
možnosti

Babiš prohrál tak výrazně volby kvůli své osobnosti. Být tam vhodnější tak by to bylo třeba jen 52:48, ne 60:40. Babiš se ale démonizuje, může za všechno, lidi na to rádi slyší. Máme viníka! "Kolos"? Jak říká Teplý z Madety - "mlíko". Babiš má jen Olmu a Hlinsko. Kolik je v Česku mlékáren a Albert např. hodně "valí" ze Slovenska.

0 0
možnosti
Foto

J65o70s19e73f 89B54á19r31t83a

17. 2. 2023 20:12

Furt jste nerozdýchal, že měl Babiš v Orlové 68,15 %. Co tak vyměnit občany.

1 0
možnosti

Rozumný článek se strukturovanou logikou argumentů. Logicky se řadě lidí nemůže líbit! Tak to dopadá s celým populismem. BE uvedla do neštěstí skoro 1 milion odběratelů - Nuceni přijmou Spotové ceny. Role Státních orgánů ... ?

Bývalá vláda, diverzifikace energo rizik? Výsledek 0 - Bude líp. Daň z PHM a Potravin? Drahé v EU, mravné! Nesmyslné Biosložky k tomu. Obrovské příjmy do kasy- Pouze 10% pro OSVČ. Nyní jsou daně STEJNÉ- Už jsou ovšem nemravné!

Důchodová reforma? K čemu? Ano, vydat pár stovek navíc - milodar vůdce. V době konjuktury - nedodržet ani závazek 2% HDP na armádu? Výzva Putina, pozvánka jeho kolen - blíže k Máchovu jezeru. Pouze váleční štváči své závazky drží, že. Zkrátka vládo - Daň na potraviny sniž - důchody zvyš. Nevykonáš? V ulicích nás uslyšíš ... :-)

0 2
možnosti

Jo jo Zdeňku. Díky za mínus, potěšilo mne to. Rozumný článek se strukturovanou logikou argumentů. Logicky se řadě lidí nemůže líbit! Tak to dopadá s celým populismem ...:-)

0 0
možnosti

P14e39t84r 66N81e42d97v71ě32d

17. 2. 2023 16:15

Stát by neměl dovolit schopným lidem vytvořit veliké firmy? Hmm

Spíš asi stát neměl privatizovat infrastrukturu týkající se elektřiny, plynu, vody....

4 0
možnosti

Pane Nedvede. Umysl jasny. Zpet k minule strukture hospodarstvi. Statni kontrola vseho. Uzasne....??!!

1 1
možnosti

Já bych to zkrátil. Za vysoké ceny potravin může Babiš a Putin. Současná vláda s tím nic udělat nemůže, to je každému myslícímu člověku jasné.

3 1
možnosti
Foto

Ono to má výrazně hlubší kořeny. Musíme se vrátit až k založení antimonopolního úřadu, který po dobu své činnosti snad jen schvaloval fůze větších firem, ale na ochranu proti nim se nezmohl. Nepamatuji, že by rozbil nějaký kartel či kartelovou dohodu. Chápu, že to není jednoduché, ale to úřad nedokáže, pak je zbytečný. A selhávaly další státní instituce: cenový úřad, energetický úřad, telekomunikace a mohl bych pokračovat ještě dlouho.

Nedivme se pak, že v této republice se může uskutečnit i nemožné.

3 0
možnosti
Foto

Však se na tom 30 let pilně pracovalo. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 575x
Patriot města Orlová ,místopředseda hnutí NEZ zakladatel internetového portálu eOrlová, organizátor Ukliďme Česko.

Seznam rubrik