Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zrovna SPD, do které se tak navážíte, tak o sociálním systému dost mluví a o nepřizpůsobivých a zdá se, že pan Jurečka se u nich inspiruje, když chce větší kontrolu vyplácených dávek. Stejně tak (je to už mimo obsah článku, ale uvedu to) se u nich inspiroval pan Rakušan v souvislosti s nelegální migrací, už nemluví o rozumném nebo celoevropském řešení migrace, ale konečně o přísnosti a tvrdých trestech.

2 0
možnosti
PJ

SPD jen mluví, to je asi tak všechno.

1 2
možnosti
DR

Nějak nechápu co mají ty současné obstrukce společného s důchodovou reformou.

2 0
možnosti
Foto

Na důchody v roce 2022 padlo 28 procent státních výdajů. Důchody v roce 2022 byly v deficitu přes 21 miliard. .. V roce 2022 vydal stát na důchody 637, 6 miliardy a v roce 2023 to bude o 80 miliard víc.

0 2
možnosti
PK

Váš pohled je jednostranný. Já zase tvrdím - podíl důchodů na HDP je proti průměru EU, ne nejlepších, nízký. Jak to ti jiní, kteří jsou nám vzorem, dělají?

Podotýkám, jde o podíl, ne absolutní hodnoty.

3 0
možnosti
PK

Nějak nerozumím těm "manýrům" z doby Husákovské normalizace. A to jsem ji prožil celou jako dospělý. Dúchody za něho nebyl problém hýbající státem, samozřejmě jejich výše nebyla nic moc.

0 0
možnosti
Foto

Za komunistů se důchody nevalorizovaly . Důchod by 300 , 600, 1 200 Kč. Nikdo se nestaral jestli důchodce vyjde, zda mu to stačí. Takže důchodci chodili dál do práce. Babička do sv smrti ve věku 79 let makala na poli Státních statků.

0 2
možnosti
Foto

Kdyby to samé navrhla Babišova vláda, bude Fialova opozice dělat to samé. To jsou stinné stránky demokracie. Politici musí využívat příhodnou situaci k boji o hlasy voličů a to často i proti vlastnímu přesvědčení.

8 6
možnosti
PJ

opravdu? Tak proč to vlastně Fialova vláda teď řeší? Mohli by to nechat tak, jak to je a po nás potopa. Takže trošku kecáte pane Bicera.

4 3
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 575x
Patriot města Orlová ,místopředseda hnutí NEZ zakladatel internetového portálu eOrlová, organizátor Ukliďme Česko.

Seznam rubrik