Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vím, že srovnávám dvě různé věci, přesto to dělám. Nějak se mi příčí bránit život vraha dítěte, když kousek od nás umírá dost nevinných lidí. Pan Závladský v jiné diskuzi tvrdí, že trest smrti není trest, ale msta. Msta to není, to by mohl nazvat mstou jakýkoliv trest. Co my víme o takovém člověku vrahovi? Není pro něho rychlé usmrcení spíše vysvobozením, než aby strávil zbytek života ve vězení?

2 0
možnosti
MM

Paní Černá, viz můj příspěvek nahoře. Nesouhlasím s Vámi.

2 0
možnosti
Foto

Stát vám nikdy spravedlnost nezajistí, protože jeho samotná existence je založena na zločinu loupeže.   Víc policistů pomůže jen vám politikům, protože  je pak použijete proti nám, abyste nás mohli snáze a lépe okrádat.

0 3
možnosti
Foto

alespoň u tohoto tématu byste nemusel dělat tu vaši hloupou propagaci

1 0
možnosti
MR

M16i84l67a47n 68R33a92d19e30k

11. 9. 2014 18:26

PRIPADU NEPRIBYVA, pouze jsou vice medializovany. Teoreticky jsem proti trestu smrti, ale jen teoreticky. Pro dozivoti to ano. Ale nam se to keca, pokud se nas to osobne nedotkne. Podle te maminky ktera pry vi o koho jde, je to mozne, holcicku neodtahl nasilim, asi ho znala, tak ta nechce nic jineho nezli ho osobne oddelat. Stat se to me, tak asi bych chtel to same a ten zm""d by umiral asi hodne pomalu.

Ale zakony na to jsou leckde kratke, v Cesku rozhodne take. Az po 30 letech ( v nejlepsim pripade) vyleze z lochu, udela to znovu. Na to jsou statistiky.

0 0
možnosti
Foto

Pochopte, že demokracie nemá zákony určující právo, ale jen a jen legislativu.  Protože o právu se nehlasuje, ale právo se nalézá.

0 0
možnosti

S trestem smrti nesouhlasím, ale jsem pro trvalé odstranění takto závažně a brutálně se chovajícího individua u kterého není převýchova možná.

1 0
možnosti
Foto

Hezký večer pane Černý,

a jak chcete takové "individum" trvale odstranit?

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 575x
Patriot města Orlová ,místopředseda hnutí NEZ zakladatel internetového portálu eOrlová, organizátor Ukliďme Česko.

Seznam rubrik