Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krom toho, co tady píší diskutéři, ten nadpis vypadá, jako kdyby jej psal někdo bez jazykového citu a ještě postižený policajtským slovníkem. "Je bezpečí o naše děti dostatečně zajištěné ?"

0 0
možnosti

Autore jsi mimo. Bydlím v Brně. Od 1.třídy jsem si vymohl, že jsem směl samostatně chodit do centra. Od 2.třídy kamkoli v rámci MHD. Ve 12 jsme se přestěhovali na sídliště a do původní školy jsem dijížděl. Také jsem v té době chodil do astronomického kroužku a jak známo hvězdy se dají pozorovat až po setmění. takže v létě až po 22.hodině. Nevidím důvod, proč k dítěti přivázat policajta. nebo jste svoje děti vychoval tak, že jsou nesvéprávné ? Právě svou péčí je do života ohrožujete nejvíc. Stále se budou spoléhat na jiné a nebudou používat vlastní rozum.

1 0
možnosti
Foto

Tím že své děti budeme poučovat o možných rizicích dnešní doby jako jsou sexuální devianti a násilníci je vychováváme tak, že budou nesvéprávné?

Pane Hladký, je mi 32 let, také si pamatuji, jak jsem jako malý chodil v pozdních hodinách domů, jak jsme si s kamarády hrávali venku po setmění, jezdili jsme na tábory, výlety, dělali stezky odvahy, ale nepamatuji se, že by nás někdo ohrožoval, že by se před námi někdo obnažoval, či unášel děti.

Možná se mýlím, možná té zločinnosti, která je páchána v ulicích je méně, možná je to ve stejné míře, ale jen jsme se o tom nedočetli v novinách ani to neviděli z televizních zprávách.

Netvrdím, že je třeba ke každému dítěti přivázat policistu, jen je potřeba přizpůsobit preventivní programy proti kriminalitě dnešní době.

0 0
možnosti

J19a58n 70F72r43o43l82í15k

21. 5. 2015 10:40

Autore Vy neznáte základní poučku, že pomocnou ruku musíte hledat především na svém rameni?

0 1
možnosti

Deti je nutne vodit za rucicku. Policajta ke kazdemu prechodu, ke kazdemu piskovisti a ke kazdemu vchodu do skoly (i pres vyucovani). Dite se nesmi popalit koprivou a nedejboze, kdyby si ve skolce odrelo koleno. To by bylo uz na zalobu.

Protoze rodice maji plno prace a je povinnosti statu, aby za ne deti hlidal, ze ?

0 1
možnosti
Foto

Nikdo zde netvrdí pane Táborský, že je povinností Státu hlídat děti. Pouze se domnívám, že by měl být v dnešní době kladen daleko větší důraz na bezpečnost našich dětí, které se nemohou bránit tak efektivně jako dospělý člověk.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS